GRATIS VERZENDING VANAF EUR 20 BINNEN NL

Retourneren en Ruilen

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst kan je items retourneren, graag alvorens melden via het contactformulier op onze service pagina. Items kunnen worden geretourneerd indien ze voldoen aan onze retourvoorwaarden.

Retourvoorwaarden:
  • Het item is ongedragen, onbeschadigd, niet gewassen en voorzien van het aangehechte label.
  • Het item bevat geen gebruikssporen of make-up vlekken
  • Beschadigde en/of gebruikte sieraden nemen wij niet retour.

Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Het stappenplan hieronder beschrijft hoe de items geretourneerd kunnen worden:

  1. Meld jouw retour aan via het contactformulier op onze service pagina.
  2. Vul het bijgeleverde retourformulier in. Vergeet dit formulier niet toe toevoegen aan het pakket, anders kunnen we jouw retour niet verwerken. Mocht je het formulier kwijt zijn, klik dan hier.
  3. We raden je aan om jouw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvang je namelijk een verzendbewijs en is jouw pakket altijd traceerbaar via Track & Trace. Bewaar dit bewijs goed totdat je een retourbevestiging hebt ontvangen.

NB. Zonder Track & Trace code kunnen wij geen onderzoek opstarten naar vermiste retouren en zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Zodra we jouw retour in goede orde hebben ontvangen, ontvang je hiervan automatisch bericht. Het aankoopbedrag van de geretourneerde items wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 werkdagen, nadat we je retour hebben ontvangen, teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is. Indien er gekozen is voor Klarna, dan wordt het aankoopbedrag verrekend met jouw factuur. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

Ruilen

Wanneer je een item om wilt ruilen voor een andere kleur of maat, kan je deze via het bovenstaande stappenplan retourneren en de gewenste artikelen opnieuw bestellen. Op deze manier is je bestelling het snelst in huis.

Retouradres

Fille Famille
Webshop Returns
Heeswijkseweg 5
5473 KV  Heeswijk
Nederland

Klachtenregeling

Klachten kun je bij ons kenbaar maken door te mailen naar webshop@fillefamille.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.fillefamille.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.